Go toLog in Go toInscrie-te

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

TERMENI ȘI CONDITII de utilizare a paginii www.elite-cars-leasing.ro

Aceasta secțiune conține reglementările obligatorii aplicabile oricărei persoane fizice sau juridice care vizitează paginile și / sau folosește serviciile oferite de pagina www.elite-cars-leasing.ro. Orice persoană care vizitează site-ul www.elite-cars-leasing.ro sau se înregistrează ca utilizator persoană juridică (dealer) se consideră, în mod automat, că a luat la cunoștință și este de acord cu termenii și condițiile de utilizare, pe care le acceptă fără rezerve, așa cum sunt prezentate în cele ce urmează.

Reglementările sunt elaborate și impuse de către proprietarul site-ului www.elite-cars-leasing.ro și vor putea fi modificate de către acesta fără consimțământul și fără anunțarea, în prealabil, a utilizatorilor săi. În orice moment se face accesarea, în secțiunea „Termeni și condiții”, utilizatorii au la dispoziție și pot consulta termenii și condițiile în vigoare la momentul accesării site-ului.

II. Descrierea serviciilor

Furnizorul, Elite Cars Leasing, oferă servicii de publicare de anunțuri pentru vânzarea diferitor tipuri de autovehicule și alte servicii aferente vânzării de vehicule, prin intermediul paginii web www.elite-cars-leasing.ro, pentru clienți de pe întreg teritoriul Europei.

Elite Cars Leasing este entitate juridică germană, cu sediul în Germania, Otto-Hahn Straße 13B, 85521 Hohenbrunn, OT Riemerling.

Pagina www.elite-cars-leasing.ro este administrată și moderată de către furnizor, prin intermediul operatorilor desemnați. Furnizorul oferă posibilitatea publicării anunțurilor pentru societăți specializate în vânzarea de vehicule, denumiți, în continuare, „dealeri”.

Anunțul online este mijlocul prin care utilizatorii pot lansa spre publicare oferte de vânzare de autovehicule pentru potențiali cumpărători din întreaga Europa pe pagina www.elite-cars-leasing.ro. Modalitatea și condițiile de publicare a anunțurilor sunt prevăzute la punctul V.

În prezentul document, termenul „vehicul” / „autovehicul” poate să desemneze un autoturism, o autoutilitară, un autocamion, un autobuz sau un orice alt tip de autovehicul, precum și piese sau accesorii auto, servicii și lucrări aferente industriei auto și sisteme mecanice utilizate pentru transport, după caz.

III. Instrumente de căutare a informațiilor și legături cu alte pagini web

Pagina www.elite-cars-leasing.ro conține legături (link-uri) către alte pagini web, precum și trimiteri și instrumente de căutare a informațiilor oferite de alți furnizori de servicii informaționale. Astfel, Elite Cars Leasing facilitează accesul utilizatorilor săi la informații considerate relevante și atractive, precum și materiale publicitare oferite de alți furnizori. Potrivit art. 15 din Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic, prin punerea la dispoziția destinatarilor a serviciului, a unor instrumente de căutare a informațiilor sau a unor legături cu alte pagini web, Elite Cars Leasing nu este răspunzător pentru informația în cauză și nu-și asumă nicio obligație pentru conținutul sau actualitatea / valabilitatea respectivelor pagini de internet, exceptând situația în care caracterul nelegal al acestor informații a fost constatat printr-o decizie a unei autorități publice. Folosirea acestor pagini este supusă unor reguli de utilizare proprii, stabilite de către operatorii respectivelor pagini, utilizatorii având opțiunea de a alege, pe proprie răspundere, accesarea sau refuzul accesării acestor pagini.

 

img

Adăugat în coș cu succes!