Furnizorii nostri sunt unii dintre cei mai mari furnizori de autovehicule la nivel atat European cat si Mondial! Achizitiile se realizeaza de la cele mai mari companii din domeniu, inclusiv direct de la producator sau din reteaua lor autorizata. Toate masinile prezinta istoric in service-urile reprezentantelor de brand, mentenanta conform recomandarilor producatorilor si nu au fost implicate in accidente majore.

Prin contactarea noastra directa si transmiterea unul consultant de vanzari a specificatiilor dorite

• va preluam solicitarea, sau va indrumam catre modelul potrivit in functie de nevoile dvs,
• daca e cazul, va putem evalua masina in scopul realizarii unui Trade-In, masina dvs poate reprezenta parte din valoarea masinii noi pe care doriti sa o achizitionati,
• va cautam masina potrivita,
• ii facem toate evaluarile si verificarile necesare, referitor la:
• istoricul in service-urile autorizate ale brand-ului,
• respectarea mentenantelor conform recomandarilor producatorilor,
• daunalitate majora,
• kilometraj correct,
• conditii de utilizare,
• garantie
• in baza unei documentatii minim necesare, va putem obtine o preaprobare rapida de la finantatorii cu care lucram, in cateva ore puteti avea deja raspunsul in acest sens
• va intocmim dosarul de finantare in functie de varianta dorita:
• credit auto intern sau extern
• leasing financiar sau operational
• sau va putem emite direct contractul si factura proforma, daca doriti sa achitati masina integral, neavand nevoie de finantare; plata se efectueaza prin transfer bancar
• ne ocupam de organizarea transportului masinii, care se realizeaza doar cu firme de transport international cu asigurare Cargo si CMR, iar masina o puteti ridica de la unul din cele 3 showroom-uri din tara: Bucuresti, Brasov sau Bacau, sau putem descarca masina direct la sediul sau la domiciliul dvs.
• daca nu detineti experienta necesara in tot ceea ce presupune omologarea si inmatricularea masinii, nu va faceti nici o grija, ne putem ocupa noi pentru dvs, sau se vor ocupa firmele de leasing, depinde de modul in care veti realiza achizitia

Credit auto si leasing financiar

• Leasing financiar
• Credit extern
• Credit pe firma
• Leasing operational

Masinile din stocul din Romania se livreaza in ziua in care contravaloarea integrala a pretului masinii se confirma in contul nostru. In cazul comenzilor sau a masinilor care nu se afla in tara, termenul poate varia de la o saptamana la 3 saptamani in functie de particularitatile fiecarei tranzactii.

Pentru masinile care se afla deja in tara, seriile de sasiu sunt mentionate in dreptul fiecarei masini in sectiunea „Prezentare”; pentru cele care nu se afla inca in tara, trebuie contactat un consultant de vanzari.

Din pacate programul nu este disponibil pentru masinile second hand.

Va rugam sa ne trimiteti un numar de telefon, colegii din departamentul de vanzari au nevoie de cateva detalii din partea dvs, astfel incat ei sa poata reveni catre dvs cu o oferta cat mai completa si personalizata

Bucură-te de călătoriile tale în liniste si deplin confort, indiferent de provocarile care pot aparea. Iti oferim gratuit, timp de un an, serviciul de asistență rutieră prin partenerul nostru A24, asigurată pe întreg teritoriul României. În caz de accident sau defecțiune, echipa de intervenție A24 se va deplasa până la tine și îți vor acorda asistența necesară, respectiv:

1. Roadside assistance

2. Remorcare

3. Transport pasageri

4. Transport la statie de incarcare VE

1. Roadside assistance

• Este serviciul de depanare a autovehiculului avariat realizat de către o echipă de intervenție la locul incidentului. Echipa de intervenție va efectua lucrări de reparație și / sau de înlocuire a unor piese defecte. Scopul serviciului de asistență rutieră este refacerea temporara a capacității de deplasare a autovehiculului avariat pentru continuarea călatoriei.

Costurile materialele folosite vor fi suportate de catre client.

2. Remorcare

• Este serviciul de transport al autovehiculului avariat de la locul incidentului către cea mai apropiata unitate reparatoare. Echipa de intervenţie va prelua, încărca, transporta respectiv descărca și preda autovehiculul avariat.

Distanța de remorcare maxima este pe o rază de 100 km.

3. Transport pasageri

• Este serviciul de transport al pasagerilor aflaţi în autovehiculul avariat, de la locul incidentului către cea mai apropiată unitate UR, de cazare, la domiciliu sau altă destinație. Acest serviciu se efectuează în limita a 50 EURO/incident. Acest serviciu se organizează numai împreună cu serviciul Remorcare.

4. Transport la statie de incarcare VE

• In cazul in care acumulatorii sunt descarcati sub pragul de 5%, A24 va tracta autoturismul pana la cea mai apropiata statie de incarcare sau la domiciliul clientului maxim pe o raza de 100km

A24 acopera maxim 3 evenimente legate de descarcare de baterie atat cea de 12V cat si cea de inalta tensiune.

A24 prestează servicii de call center complete în regim NON-STOP de timp, 365 zile pe an, 24 ore/24 ore, ziua și noaptea, duminica și în zilele de sărbătoare. Etapele desfășurării unui caz de asistență sunt înregistrate în sistemul informatic profesionist de call center care asigură inclusiv înregistrarea tuturor convorbirilor care au loc în jurul unui caz.

Asistență Rutieră, pentru orice marcă de autovehicule, cu acoperire Națională și o valabilitate de un an.

Durata produsului

1. Produsul AR începe de la vânzarea vehiculului și este valabil 365 zile.

2. Pe durata de 365 zile AUTOTURISMELE pot beneficia de serviciile de asistență rutieră A24 pentru un număr nelimitat de evenimente, cu conditia respectarii datelor de revizie recomandate de producator.

Evenimente acoperite

1. În cazul în care un autovehicul eligibil nu poate porni sau nu mai poate continua călătoria pot fi solicitate serviciile de asistență rutieră.

2. Sunt acoperite toate evenimentele rutiere care au loc pe drumurile publice cu carosabil asfaltat.

Evenimente neacoperite (excluderi)

1. Cele cauzate de calamități naturale, război sau riscuri de război, greve, confiscări, restricții impuse de autorități guvernamentale, interdicții oficiale, piraterie, efecte ale exploziilor;

2. Cele cauzate de marfa transportată;

3. Cele cauzate de defectarea remorcii tractate;

4. Cele care apar în timpul utilizării de către un conducător auto neautorizat sau un conducător auto fără permis de conducere;

5. Chei pierdute sau furate.

6. Evenimentele care nu sunt imobilizante

Autovehicule eligibile

1. Autoturisme de pasageri, fără limită de vârstă sau kilometri.

2. Autoturismele având masa maximă admisă 3500 kg ,lungimea maximă 7000 mm, înălțimea maximă 2400 mm. Autovehiculele eligibile pot tracta remorci cu lățimea maximă de 1900 mm, masa de 750kg și lungimea de 2000mm.

3. Inmatriculate în Romania.

4. Autovehiculul trebuie sa fie cu inspecția tehnică periodică la zi pe toata durata de valabilitate a contractului.

5. Autoturism sunt considerate vehiculele de categoria M având cel mult 6 locuri așezate în plus față de locul așezat al conducătorului auto.

6. Toate vehiculele care sunt excluse de la categoria de Autorusim mai sus mentionat sunt considerate Autoutilitare.

Autovehicule excluse

1. Autovehiculele a căror masă pe ansamblu depășește 3500 kg, lungimea maximă 7000 mm, înălțimea maximă 2400 mm.

2. Autovehiculele care prezintă orice tip de modificări care nu sunt acceptate de legislația circulației rutiere din România.

3. Autovehiculele de competiții moto-sportive, autovehicule care se antrenează sau participă la competiții moto-sportive.

4. Cele care fac parte din urmatoarele categorii: taxi, scoala, politie, rent-a-car, ambulanta, pompieri, companii de curierat.

5. Autovehicule care nu sunt in conformitate cu legislatia rutiera din Romania.

6. Autovehiculele avariate in cazul in care avaria este cauzata de defectiunea remorcii tractate.

7. Autovehiculele avariate in cazul in care avaria acestuia este cauzata de incarcatura trasportata.

8. Autoutilitarele

Conducători auto autorizați

1. Un conducător auto autorizat va însemna toți conducătorii auto autorizați de proprietarul autovehiculului și toți pasagerii autorizați până la numărul maxim de locuri așa cum este prevăzut în specificațiile producătorului. Autostopistii sunt excluși.

2. Se vor asigura serviciile de asistență rutieră și la domiciliul sau reședința conducătorilor auto autorizați.

3. Conducătorul auto autorizat trebuie să aibă permisul de conducere valabil. Nu se vor acorda serviciile de asistență rutieră persoanelor aflate sub influența băutirilor alcoolice, drogurilor, substanțelor halucinogene.

Acoperirea teritorială

1. România - acoperire NATIONALA

Da, acceptam si masini la buyback.

Toate masinile comercializate de catre noi beneficiaza de garantie 12 luni de la data achizitiei sau 15.000km. Aceasta garantie este oferita gratuit de catre Elite Cars Leasing Romania pentru motorul autoturismului si cutia de viteze.

Unele marci auto beneficiaza de garantia producatorului pana la 7 ani, asadar, chiar daca achizitionati o masina cu putini ani vechime, direct sau prin Trade-In, beneficiati in continuare de garantia producatorului pentru urmatorii ani. Aceasta garantie este cea mai cuprinzatoare. Insa, daca totusi va doriti ca masina sa beneficieze in continuare de garantie si dupa ce garantia oferita de producator expira, va putem pune la dispozitie produsele de garantie extinsa ale furnizorului nostru partener, Car Garantie, un furnizor exclusiv de garantii extinse, din Germania, cu o experienta de peste 50 de ani in domeniu si cu acoperire Europeana: https://www.cargarantie.com/ro/
Ce inseamna asta? Principalul beneficiu este dat de faptul ca, la noi in showroom constatarea oricarui defect se face direct in service-ul brandului pe care il detineti, iar astfel, orice influenta externa referitor la cauza defectului si daca acesta face obiectul garantiei este eliminat din start, nu exista aceasta posibilitate. Service-ul este de marca, este independent si aplica strict procedurile si regulile producatorului, nu cele care i-ar putea fi indicate de catre terte parti. Astfel, aveti certitudinea ca evaluarea nu este viciata de nici un factor extern. Car Garantie avand acoperire Europeana, indiferent unde ar putea sa apara defectul pe teritorul Europei, va adresati direct unui service autorizat de marca, acesta va repara masina, iar plata o face direct Car Garantie catre service-ul respectiv.
Sunt foarte multi dealeri de autovehicule rulate care detin poate propriul service, sau au anumite service-uri partenere cu care lucreaza, iar in momentul in care veti constata un defect, va trebui sa va prezentati strict in acel/acele service-uri care colaboreaza cu dealerul de la care ati fi putut sa achizitionati masina. In astfel de cazuri posibilitatea de a vi se documenta in urma constatarii ca defectul pe care il acuzati nu face obiectul garantiei, este foarte mare, iar atunci asa zisa garantie pe care o promoveaza dealerul respectiv nu are nici o valoare sau aplicabilitate.
Mai departe, Car Garantie, avand conventii de colaborare cu toate service-urile autorizate de producatori la nivel European, decontarea se face direct catre service-ul care a efectuat reparatia.
Ca sa fie mai usor de inteles putem face o comparatie cu asiguratorii si politele tip Casco. In momentul in care aveti o dauna, va deschideti un dosar de dauna la asiguratorul la care aveti polita Casco emisa, mergeti la service, masina este reparata, dvs o receptionati imediat dupa finalizarea reparatiei, iar mai departe asiguratorul din polita achita direct catre service reparatia.
Diferenta consta in faptul ca polita de garantie extinsa acopera defectele masinii care nu au survenit in urma unui incident in intrafic, ci tin exclusiv de functionarea motorului, a cutiei de viteza, transmisie, diferential/cutie de transfer, instalatie electrica, etc…

Din pacate, acest lucru nu este posibil. Pentru mai multe informatii luati legatura cu unul dintre consultantii nostri.

Preturile mentionate pe site sunt cele nete, respectiv fara TVA deoarece ne adresam in cea mai mare parte firmelor care sunt platitoare de TVA, iar aceste firme isi deduc TVA-ul in contabilitate, chiar daca initial inclusiv acestea il achita. TVA-ul este o taxa care se plateste catre Statul Roman, adaugarea aceastei taxe creste pretul masinii artificial, pretul rezultat in urma adaugarii TVA-ului nu reflecta valoarea reala de piata a masinii. Exista posibilitatea achizitionarii unei masina la pretul net, fara TVA, doar de catre firmele platitoare de TVA din Romania, prin achizitie intracomunitara de pe firma noastra din Germania, plata efectuandu-se in euro in acest caz.
In cazul in care se doreste achizitia unei masini de catre o persoana fizica sau de o firma care nu este platitoare de TVA, atunci la pretul de pe site se adauga TVA-ul de 19% care se achita, dar care nu se deduce ulterior.
Insa noi ca firma suntem obligati ca, dupa ce il incasam de la dvs, sa il platim catre Stat.

Da, se pot accesa credite si leasing-uri si cu contract de munca in strainatate.

Suport clienti

+40759801800

Trimite-ne un email

office@elite-cars-leasing.ro