Go toLog in Go toInscrie-te

Despre noi

banner

Misiunea noastra

Elite Cars Leasing este o companie fondata in Romania la inceputul anului 2019 cu ajutorul unui proiect European cu finantare nerambursabila. In anul 2019, s-au pus bazele primelor doua puncte de lucru din Romania, in Bucuresti si Bacau, puncte de lucru care sunt populate, promovate si gestionate de oameni cu vasta experienta in domeniul auto, al finantarii si al managementului de flote, care isi doresc sa continue sa promoveze un nivel inalt al calitatii serviciilor deprins in peste 15 ani de experienta in domeniul vanzarilor auto, atat noi cat si rulate. Realizarile din primul an de activitate, a determinat nevoia de extindere, astfel, in martie 2020 s-a inaugurat un nou punct de lucru in Brasov. Toate aceste realizari concretizate intr-un timp atat de scurt s-au bazat pe foarte multa munca, pasiune si dedicare, totul fiind meritul unei echipe frumoase, care s-a inchegat foarte natural si care functioneaza de la sine, intr-un ritm sustinut, constant si perseverent. Promitem sa livram aceeasi calitate a serviciilor, similara cu a masinilor pe care le promovam, masini produse pentru piata din Germania si utilizate pe teritoriul Germaniei, iar echipa tanara, entuziasta si profesionista de pe intreg teritoriul Romaniei va garanteaza standardele promise si aceeasi dedicare, implicare si pasiune in fiecare zi. Produsele pe care le promovam provin din surse sigure, certificate, masinile sunt oferite cu istoricul la zi, kilometri reali, expertiza tehnica, iar toate informatiile va sunt puse la dispozitie in cea mai transparenta si documentata maniera. In acelasi timp, va oferim consultanta pe tot procesul desfasurarii tranzactiilor, referitor la masina dorita, oferirea celei mai potrivite variante de finantare, transport si livrarea masinii in locatia dorita, identificare RAR, inmatriculare si asigurari. Va multumim ca va doriti sa ne deveniti parteneri si va asiguram de tot suportul si sprijinul necesar transformarii unui proces de achizitie, care poate parea complicat si complex, intr-o experienta cat mai placuta si confortabila pentru dumneavoastra.

Afla mai multe

Servicii premium

Echipa Elite Cars Leasing Romania iti va fi suport de incredere chiar si dupa ce ti se vor inmana cheile masinii. Noi verificam toata documentatia si ne asiguram ca nu exista nicio problema de ordin juridic care sa duca la o tranzactie nereusita.

Peste 3000+ clienti fericiti

Indiferent de metoda de finantare, ne asiguram ca fiecare client are parte de cel mai bun tratament si cele mai optime servicii din partea noastra.

Transparenta totala

Prin Elite Cars Leasing, esti sigur de achizitia facuta! Noi te asiguram ca toate datele din fisele autoturismelor sunt corecte si complete ca sa nu existe nicio surpriza!

Echipa Noastra

Catalina Onofrei

Consultant Vanzari Bucuresti

Sorina Ivan

Consultant Vanzari Brasov

Alexandru Florea

Consultant Vanzari Bucuresti

Patricia Corlade

Consultant Vanzari Brasov

Gabriel Profir

Consultant Vanzari Bacau

Raluca Oros

Consultant Vanzari Brasov

Cristina Coarda

Expert Achizitii

Bogdan Magirescu

Expert Achizitii

Radu Apostolache

Disponent Logistica

Norbert Herciu

Expert Achizitii

 

img

Adăugat în coș cu succes!