Log in Sign up

Despre noi

banner

Misiunea noastra

Elite Cars Leasing este o companie fondata in Germania in anul 2016 de catre Viorel Tereaca, un roman care a cunoscut succesul pe meleaguri straine, dar care isi doreste sa promoveze si in Romania metodele de lucru si calitatea serviciilor care au consacrat Germania in intreaga lume. Astfel, incepand din 2019, se pun bazele primelor doua puncte de lucru din Romania, in Bucuresti si Bacau, puncte de lucru care sunt populate, promovate si gestionate de oameni cu vasta experienta in domeniul auto, al finantarii si al managementului de flote, care isi doresc sa continue in Romania misiunea Elite Cars Leasing si povestea de succes inceputa in Germania. Realizarile echipei din Germania, care a reusit intr-un interval foarte scurt de timp, respectiv in doar 3 ani, sa satisfaca nevoile si dorintele a peste 3000 de clienti, s-au bazat pe foarte multa munca, pasiune si dedicare. Promitem sa livram aceeasi calitate a serviciilor si a produselor, similara celor pe care le oferim in Germania, iar echipa tanara, entuziasta si profesionista din Romania va garanteaza standardele promise si aceeasi dedicare, implicare si pasiune in fiecare zi. Produsele pe care le promovam provin din surse sigure, certificate, masinile sunt oferite cu istoricul la zi, kilometri reali, expertiza tehnica, iar toate informatiile va sunt puse la dispozitie in cea mai transparenta si documentata maniera. In acelasi timp, va oferim consultanta pe tot procesul desfasurarii tranzactiilor, referitor la masina dorita, oferirea celei mai potrivite variante de finantare, transport si livrarea masinii in locatia dorita, identificare RAR, inmatriculare si asigurari. Va multumim ca va doriti sa ne deveniti parteneri si va asiguram de tot suportul si sprijinul necesar transformarii unui proces de achziitie, care poate parea complicat si complex, intr-o experienta cat mai placuta si confortabila pentru dumneavoastra.

Afla mai multe

Servicii premium

Experţii noștri sunt alături de tine pe tot parcursul procesului de cumpărare. Noi preluăm rolul dealerului, evitând problemele de comunicare, fraudare și eșec al tranzacției.

Peste 3000+ clienti fericiti

Indiferent de metoda de finantare, ne asiguram ca fiecare client are parte de cel mai bun tratament si cele mai optime servicii din partea noastra.

Transparenta totala

Beneficiezi de expertiză tehnică auto TÜV, asigurăm corectitudinea datelor autoturismului, oferindu-ți informații complete despre autoturism.

Echipa Noastra

Bogdan Magirescu

Consultant Vanzari Bacau

Patricia Corlade

Consultant Vanzari Brasov

Catalina Onofrei

Consultant Vanzari Bucuresti

Apostolache Radu

Disponent Logistica

Cristina Coarda

Expert Achizitii

Viorel Tereaca

CEO - Elite Cars Leasing Germania

 

img

Added to cart successfully!