CONTACT
(0759) 800 802
Locatie Bucuresti
Calea Bucuresti, nr 105, Otopeni
Email
office@elite-cars-leasing.ro

Product was successfully added to your shopping cart.

DESPRE ELITE CARS LEASING

Elite Cars Leasing este o companie fondata in Germania in anul 2016 de catre Viorel Tereaca, un roman care a cunoscut succesul pe meleaguri straine, dar care isi doreste sa promoveze si in Romania metodele de lucru si calitatea serviciilor care au consacrat Germania in intreaga lume.

Astfel, incepand din 2019, se pun bazele primelor doua puncte de lucru din Romania, in Bucuresti si Bacau, puncte de lucru care sunt populate, promovate si gestionate de oameni cu vasta experienta in domeniul auto, al finantarii si al managementului de flote, care isi doresc sa continue in Romania misiunea Elite Cars Leasing si povestea de succes inceputa in Germania.

Realizarile echipei din Germania, care a reusit intr-un interval foarte scurt de timp, respectiv in doar 3 ani, sa satisfaca nevoile si dorintele a peste 3000 de clienti, s-au bazat pe foarte multa munca, pasiune si dedicare.

Promitem sa livram aceeasi calitate a serviciilor si a produselor, similara celor pe care le oferim in Germania, iar echipa tanara, entuziasta si profesionista din Romania va garanteaza standardele promise si aceeasi dedicare, implicare si pasiune in fiecare zi.

Produsele pe care le promovam provin din surse sigure, certificate, masinile sunt oferite cu istoricul la zi, kilometri reali, expertiza tehnica, iar toate informatiile va sunt puse la dispozitie in cea mai transparenta si documentata maniera.

In acelasi timp, va oferim consultanta pe tot procesul desfasurarii tranzactiilor, referitor la masina dorita, oferirea celei mai potrivite variante de finantare, transport si livrarea masinii in locatia dorita, identificare RAR, inmatriculare si asigurari.

Va multumim ca va doriti sa ne deveniti parteneri si va asiguram de tot suportul si sprijinul necesar transformarii unui proces de achziitie, care poate parea complicat si complex, intr-o experienta cat mai placuta si confortabila pentru dumneavoastra.

Cu drag, Echipa Elite Cars Leasing Romania

DE CE ELITE CARS LEASING?

  • Consultanță permanentă
  • Siguranța tranzacției
  • Finanțare personalizată
  • Transport la destinație
  • Mașina „la cheie”
  • Servicii post-vânzare