VIDEO: Review Mercedes-Maybach GLS 600 @itsgabrielftw

Stim ca va plac masinile cu adevarat speciale, asadar astazi aducem in atentia voastra un model aparte, definit prin lux si o atentie deosebita la detalii. Credem ca toti pasagerii de la bordul lui Maybach GLS 600 se vor simti adevarati VIP. 

Sub capota se afla un motor V8, asistat de doua turbine si un sistem hybrid de 48volti, ce trimite puterea la toate cele patru roti pentru a propulsa masina de la 0-100km/h in doar 4.8 secunde.  

Pana la urma, mai putin conteaza ce propulseaza cele 2.8 tone. Tot ce conteaza sunt detaliile duse la extrem si confortul celor doua fotolii din spate. In masina regasim piele Nappa absolut peste tot, lemn premium cu insertii metalice si materiale premium. 

In timp ce fratele Benz GLS are o canapea cu 3 locuri, pe Mercedes-Maybach regasim doar 2 fotolii impresionante, cu functii de ultima generatie pentru confort sporit precum masaj, incalzire, ventilatie si suport pentru gambe; desigur electrice si ajustabile pe toate axele. 

Asa cum v-ati obisnuit, il puteti urmari pe Gabriel de la "Cu si despre masini" si veti afla si alte lucruri interesante despre acest model spectaculos.