VIDEO: Review Audi A6 @itsgabrielftw

Facand parte din clasa premium, Audi A6 ofera in continuare calatorii rafinate, sisteme de propulsie fiabile si silentioase si un interior practic de buna calitate, cu care ne-am obisnuit de atatia ani. Spre deosebire de modelele anterioare, actualul Audi A6, desi pare mult mai docil, este mai confortabil si ofera mai multa putere din aceleasi motorizari. Probabil o sa ne lipseasca latura sportiva, dar Audi ofera alte variante, precum S6 sau RS6, pentru cei ce doresc si mai multa sportivitate. Audi ofera standard deja, sistemul de infotainment cu ecrane tactile, franare automata de urgenta, avertizare de parasire a benzii de rulare, ornamente din lemn autentic si climatizare pe trei zone. 

Interfata de infotainment MMI, deja clasica pe toate modelele Audi, primeste un update, nemaifiind necesara rotita de pe consola centrala, oferind meniuri reconfigurabile pentru a-ti personaliza cat mai usor ecranul. Cel mai probabil utilizatorii vor folosi full-time Apple CarPlay sau AndoridAuto si vor uita repede ca mai exista si sistemul Audi MMI.

Indiferent de motorizarea pe care o alegi, nu ai cum sa dai gres cu achizitia unui Audi A6. Atinge toate punctele necesare pentru a fi o masina completa pe toate planurile.  

Il lasam pe Gabriel de la "Cu si despre masini" sa va povesteasca mai multe despre aceasta superba masina, si ii multumim pe aceasta cale ca ne-a pus la dispozitie acest videoclip.